Morinherba.com Situs Kesehatan dan Herbal No.1 obat herbal stroke alami timbangan timbangan digital tips mengecilkan perut cara cepat menurunkan berat badan cara menghilangkan kantung mata cara menghilangkan komedo cara menghilangkan flek hitam manfaat madu kata motivasi resep kue basah resep kue bolu kata kata lucu Kata Kata Motivasi Kata Kata Mutiara
Bine ati venit !
2011      Aug 30

,,În secunda doi, după ce vom ajunge la guvernare, vom pune în aplicare Legea 221 şi vom mări cu 50 % salariile profesorilor!’’, spunea în noiembrie 2008 Emil Boc, pe atunci lider al Opoziţiei.

 

,,În 2012 salariul mediu va ajunge la 900 de euro, iar pensia la 350 de euro’’, declama cu patos Adriean Videanu în urmă cu trei ani, aflat în campanie electorală pe atunci.

 

,,Creşterea economică a României va fi în medie de 7 % din PIB în fiecare an’’, şuiera printre dinţi, în aceeaşi perioadă a lui 2008, de pe scenele colorate în portocaliu, Theodor Stolojan, membru marcant pe atunci al PDL.

 

 

Întrebare: nu cumva inşii ăştia erau, la acea vreme, cei mai iresponsabili şi mai populişti lideri ai Opoziţiei din Europa?

2011      Aug 22

Pe la începutul anului, Roberta Anastase spunea că 76 % dintre români aşteaptă un semn din partea PD ca să voteze iar cu această formaţiune politică. ,,76% sunt nehotărâţi, pentru că aşteaptă să vadă rezultatele guvernării noastre. De fapt, cei 76% dintre respondenţi, care reprezintă o majoritate covârşitoare, înţeleg că nu este alternativă în momentul de faţă şi sunt dispuşi să vină alături de noi”.

 

Se pare că mulţi dintre nehotărâţii români la care făcea referire fosta competitoare de pe la concursurile de ,,miss” au văzut deja ,,rezultatele guvernării”. Fiind mulţumiţi de mersul reformei, extaziaţi de ,,măsurile curajoase” ale guvernului actual şi de viitorul roz ce se întrevede la orizont,  ei au mers, într-o proporţie masivă,  şi la alegerile parţiale din Neamţ şi Maramureş alături de partidul care, iată, face realizabile toate idealurile lor de mai bine,  care îi cârmuieşte cu înţelepciune spre culmi nemaivăzute şi care, vorba poetului proletcultist, ,,e-n toate, e-n cele ce sunt, şi-n cele ce mâine vor râde la soare”. Apologeţii de duzină, prost-crescuţii, ţoapele şi ţărănoii, mocofanii şi ignoranţii, agramaţii şi neinstruiţii, rudimentarii şi mărginiţii, gregarii şi mojicii, grobienii şi semidocţii se pot desfăşura, pe mai departe,  în voie. E vremea lor, e ţara lor… Şi, ceea ce este cel mai important la nivel de decizie democratică,  aceşti promiscui exponenţi ai societăţii sunt majoritari în spaţiul carpato-danubiano-pontic. Or, câtă vreme regula de bază a lumii civilizate e inechivocă,  majoritatea decide. Şi va decide, fiţi siguri, cu atât mai dihai, cu cât minoritatea e mai predispusă supunerii.

 

Să vă trăiască bine aleşii, bă majoritarilor!

2011      Aug 15

Prompteristele ne anunţă din oră în oră că mii şi mii de credincioşi se bat pe moaştele nu ştiu-cărei-sfinte (nu ştiu pentru nu că frecventez bisericile). Mai bine să aspiri la moaşte, decât să înghiţi broaşte (ca Ion Olteanu, Bistriţeanu’). De ce-or fi capsomanii ăia egoişti şi certăreţi etichetaţi (drept) credincioşi, dracu’ ştie!

 

La malul mării, un fel de lider al ,,revoluţionarilor’’ e luat la refec de jandarmi chiar sub nasul ,,revoluţionarilor’’ conduşi de,, lider’’. Bătuţi doar de soare (în cap), nu şi de jăndarii-apărători-ai liniştii-publice, ,,revoluţionarii’’ nu ziceau nici pâs în timpul refecului. Deh, liniştea publică nu se cădea conturbată. Am înţeles, din atitudinea absolutamente pacifistă,  că pe ei, pe ,,revoluţionari’’ nu-i mânca pielea. Vorba aia,  nu mă mâncă, nu mă frec, nu mă doare, nu mă leg. Doar pe unul, Miron Cozma, aflat întâmplător la plimbare, la mare, l-a mâncat limba. Grea boală şi puşcheaua asta!  Din câte-am văzut eu, insul plimbăreţ ar avea nevoie de serviciile unui personaj în halat alb. Poftim? Da, sigur, poate fi şi frizerul, de ce nu?

 

Crin şi Victor sunt în campanie electorală. Se luptă cu caii verzi de pe pereţii portocalii ai PD-ului. Frig mici pentru maţe-fripte, iar ei fierb în suc propriu. N-au dat încă în clocot. O fi bine, o fi rău?

 

În tot acest răstimp, chiar dacă suntem, arhiereşte vorbind, în post, şi dacă Maica Domnului a intrat  în clerică Adormire, Tatăl Şmecherilor, mirean, e treaz şi lucrează. În subteranele Puterii, unde altundeva? Fapt de care ar trebui să ţinem cont toţi, credincioşi şi necredincioşi, revoluţionari şi ,,revoluţionari’’, reprezentanţi ai Opoziţiei reale şi ai celei mimate, dar şi exponenţi ai clasei de mijloc şi ai clasei prinse la mijloc.