Morinherba.com Situs Kesehatan dan Herbal No.1 obat herbal stroke alami timbangan timbangan digital tips mengecilkan perut cara cepat menurunkan berat badan cara menghilangkan kantung mata cara menghilangkan komedo cara menghilangkan flek hitam manfaat madu kata motivasi resep kue basah resep kue bolu kata kata lucu Kata Kata Motivasi Kata Kata Mutiara
Bine ati venit !
2012      Jan 20

Nu sunt surprins că Jandarmeria aruncă asupra PNL vina pentru incidentele care au avut loc joi seara în Piaţa Universităţii. În opinia mea, capii Jandarmeriei Române sunt aserviţi actualului regim până în vârful unghiilor, iar anatemizarea PNL este – pentru ei – un ordin care trebuie executat.

 

Pe mine mă intrigă însă faptul că foarte puţini oameni – iar jandarmii chiar deloc – n-au sesizat că violenţele au pornit de la un grup de indivizi cu feţele ascunse în dosul unor cârpe, care mai întâi au dat foc pancartelor şi bannerelor inscripţionate cu ,,Jos Băsescu!” şi ,,Jos PDL!” (!!!!!!), pentru ca apoi să incite, la modul specific derbedeilor de profesie, forţele de ordine.

 

Curios este că, pe toată durata disputelor dintre drojdia societăţii şi jandarmi, un singur banner, afişat cu ostentaţie şi cu stoicism,  a rezistat tevaturii. ,,USL – PDL, fac parte din Mafie!”. Nimeni nu s-a atins de jagardeaua cu mecla acoperită care-l flutura expansiv şi sfruntător, ba, dimpotrivă, jăndarii îl ocoleau cu grijă, ca nu cumva să se interpună între telespectatori şi mesaj.

 

Acesta a fost, după părerea mea, scopul întregului scandal: ca sutele de mii de privitori la televizor să vadă DOAR ACEL MESAJ! Poate părea simplist ce susţin, dar asta cred că a fost miza daravelei iscate: decredibilizarea USL. Aş putea pune pariu pe orice că ,,vitejia” celui care ţinea ca orbul de bâtă de bannerul  anti-USL a fost răsplătită generos. Pancarta trebuia văzută cât mai mult timp cu putinţă, în ideea că mesajul va prinde în mrejele lui subliminale şi subversive cât mai multă lume din faţa micilor ecrane.

 

Ghici, ghicitoarea mea, cine avea interesul ăsta?

a) PDL

b) UNPR

c) PP – DD

2012      Jan 7

Acum câteva zile am intrat cu ceva treburi în biroul unui ins numit într-o funcţie de conducere pe criteriu politic. Ceasul din perete arăta 10 şi un sfert. Televizorul era pornit, iar pe micul ecran l-am zărit pe Mircea Badea. Era o reluare din emisiunea ,,În gura presei”, pe Antena 1. ,,E isteţ tipu’!”, am zis eu, văzând că ocupantul biroului arunca priviri dese înspre televizor. ,,Aş, e un nemernic!”, a sărit el, ca ars, continuând apoi, grăbit: ,,spune numai prostii”. ,,Eu n-aş zice”, l-am contracarat, de dragul purei contradicţii. Ştiam că omul e pătruns de pedelism până în măduva oaselor, şi am încercat să-l zgândăresc oleacă. ,,Toate emisiunile lui sunt la fel: jos Băsescu, jos Udrea! E jalnic şi, pe deasupra, extrem de plictisitor”, a argumentat conducătorul cu pricina. ,,Atunci de ce îi mai urmăriţi prestaţiile televistice? De ce nu schimbaţi canalul?”, am întrebat voit-nedumerit. ,,N-n-nu ştiu pe unde am rătăcit telecomanda…”, s-a fâstâcit el.

 

 

 

Zece minute mai târziu, am ieşit. Îmi terminasem treaba şi, odată cu ea, luase sfârşit şi vizita. L-am lăsat pe omul care se declarase scârbit de Mircea Badea în plata Domnului, convins că nu telecomanda rătăcită pe undeva l-a făcut să vizioneze ,,În gura presei”. Ba,după ce am închis uşa în urma mea, eram încredinţat că auto-flagelarea poate fi o activitate instructivă chiar şi în timpul programului.