Morinherba.com Situs Kesehatan dan Herbal No.1 obat herbal stroke alami timbangan timbangan digital tips mengecilkan perut cara cepat menurunkan berat badan cara menghilangkan kantung mata cara menghilangkan komedo cara menghilangkan flek hitam manfaat madu kata motivasi resep kue basah resep kue bolu kata kata lucu Kata Kata Motivasi Kata Kata Mutiara
Bine ati venit !
2012      Mar 6

Am aflat din gura primului ministru Mihai Răzvan Ungureanu că România nu este o ţară de înotători. L-aş contrazice:  în ţara asta, ca niciunde altundeva,  se practică într-o veselie, şi cu destul succes, înotul în aer liber, stilul dat din coate. La sportul ăsta, pedeliştii sunt campioni naţionali.  Pentru ceilalţi însă, constrânşi de constructorii de piscine să evolueze în mediul acvativ, e mai greu: pe lângă că apele sunt tulburi,  nici înotătorii n-au loc de pescuitori. Cu toate acestea, românii – în majoritatea lor -  intră la apă în fiecare zi,  mai adânc, mai afund. Tot ce mai nădăjduiesc ei e să prindă un pai plutitor, că dinspre  colacul de salvare nicio şansă. E dezumflat rău.

2012      Mar 3

,,Cu ce pot fi de folos eu unor oameni nemulţumiţi?’’, se întreba candid premierul Ungureanu, auzind că o mână de protestatari din Iaşi scandau împotriva cabinetului său şi a regimului actual. Bună întrebare, nici nu mă aşteptam la altă reacţie din partea unui prim-ministru atât de şcolit, atât de inteligent, atât de dăruit cu haruri. Întrebarea e bună – în opinia mea – pentru că demonstrează cât de capabil în a găsi soluţii este Ungureanu. O întrebare aş avea şi eu: totuşi, la ce-i serveşte lui MRU ,,multa carte’’ de care acoliţii sistemului băsist fac caz? Răspuns probabil: la a-i fi de folos unui om mulţumit şi împlinit. Om care se numeşte Traian Băsescu.